Bouw met Convertri snel en goed je eigen online bedrijf

Convertri [Review]
4.4 Wonderline TOTAALSCORE
Concept
Uitwerking
Details
Prijs
Samenvatting
Review Convertri. 'Drag and drop' met Convertri websites in een oogwenk. Inclusief funnel builder, split testing en super snelle servers en hosting.

‘Drag and drop’ met Convertri  websites in een oogwenk.

Concept Convertri:

Convertri is een online platform voor het bouwen van websites. Op basis van voorbeeld templates kun je al snel een professioneel ogende website bouwen. Het grote verschil met de meeste website bouw software is dat het online staat en gebruik maakt van ‘sleep en laat vallen’ (drag and drop). Daarnaast is de software ontworpen met het oog op het verkopen van producten of diensten. Hiertoe wordt het eigenlijk een ‘funnel builder’ genoemd. Uitleg hierover vindt je hieronder.

Uitwerking Convertri:

Het platform is in het engels. Vertaalopties kunnen ingeschakeld worden in de webbrowser Chrome (na installatie van de vertaalplugin voor Chrome).
Vanuit het dashboard kun je kiezen om een nieuwe site aan te maken, of om bestaande sites te bewerken. De nieuwe site krijgt een subdomein url, b.v. nieuwesite.convertri.com. Heb je een eigen domein, dan kun je deze doorverwijzen naar deze url. Daarmee wordt de site op je eigen domein getoond. Je hebt de beschikking over een ‘preview’ optie en een ‘publiceer’ knop. Zodra de preview uitwijst dat je tevreden bent klik je op ‘publiceren’ en de pagina is online.

Klik op het + teken om een nieuwe ‘funnel’ aan te maken:

Convertri nieuwesite
Een ‘funnel’ is een z.g. trechter waar mensen die interesse hebben in het onderwerp van de site doorheen geleid worden. Doorgaans gebeurt dit met een gratis rapport of nieuwsbrief, waarna de klant een aanbod krijgt. Een funnel bestaat uit meerdere pagina’s met diverse elementen zoals tekst, afbeeldingen, linken, inschrijfformulieren en video. Allemaal elementen om de bezoeker te focussen op het aanbod van de site. Dit aanbod dient een duidelijke oplossing te bieden voor een probleem dat de bezoeker ervaart.

Er is geen enkele programmeerkennis nodig om pagina’s en het aan elkaar verbinden van pagina’s te maken.

Convertri paginaopmaak

De afbeelding toont de pagina waarmee je je website kunt inrichten en opmaken. Met deze fraai ontworpen gebruikers interface kun je alles doen om een mooie opmaak te verkrijgen of bewerken. Het slepen van de elementen gaat soepeltjes, evenals het plaatsen op de pagina. Er verschijnen diverse hulplijnen om de elementen goed op een lijn te kunnen plaatsen.

Het is eenvoudig om je ontwerp ook terug te zien op een klein mobiel scherm. Over het algemeen werkt dit feilloos, zeker als je een voorbeeld template gebruikt. Voorbeeld:

Convertri mobiele-sitevb

Details Convertri:

Er is niets te veel gezegd, als dat het bouwen van een website met Convertri ronduit spectaculair eenvoudig is. Alle elementen zijn á la minuut op de zelfgekozen plaats te schuiven en in te stellen. De pagina’s die je maakt kun je eenvoudig in een overzicht met pijlen aan elkaar verbinden. Voorbeeld: je hebt twee keer een oto (one time offer); beide pagina’s komen uit op dezelfde bedank pagina.

Accelerated Page Technology wordt toegepast. Dit is een techniek, waarbij afbeeldingen gecomprimeerd worden, zonder verlies van kwaliteit. Maar waarbij de laadsnelheid hoog is. Dit is een belangrijk gegeven, vooral omdat Google heeft ingezet op het met voorrang vertonen van websites die snel laden. Zo wordt een afbeelding van 2,6 mb volautomatisch gecomprimeerd naar 207 kb. Daarmee kun je hoge kwaliteit foto’s gebruiken in combinatie met een hoge laadtijd van je pagina’s. De laadtijd van een pagina van 2,8 mb is 1,2 seconden, in Convertri kan deze pagina teruggebracht worden naar 207 kb met een laadtijd van 0,4 seconden. Oftewel 3x zo snel!

De split test optie is ook verbluffend eenvoudig. Je maakt een pagina, kopieert deze met de ingebouwde copieer funktie en je wijzigt een detail. Convertri verdeelt automatisch het verkeer over beide pagina’s, waarna je na verloop van tijd de best scorende pagina kunt handhaven.

 

Prijs Convertri:

Bij de prijs is het volgende inbegrepen:

De hosting voor een onbeperkt aantal pagina’s/sites(!)
Super snelle servers
Een Trechter planner
Pagina bouwer
Mobiele pagina bouwer
Geavanceerd publiceren
Split testing
WP plugin; je kunt Convertri pagina’s in je WP site integreren
14 Dagen gratis uitproberen
Degelijke support; antwoord binnen een werkdag

Klik hier voor Convertri online platform

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *