Een intro video voor een professionelere uitstraling

Het nut van een goede intro video

Met een intro video val je bij de kijker met de deur in huis.
Het maken van video’s is een leuk karwei, als je er van houdt. In je omgeving of voor een voorbedacht script zijn talloze bronnen te vinden om een video te maken.

Voor je bedrijf maak of gebruik je andere soorten video’s. Je wilt mensen laten weten wat je bedrijf doet, dat je daar goed in bent en dat je een vertrouwd adres bent om producten of diensten te bestellen.

Een video moet er zo professioneel mogelijk uitzien; strak en vlot, zo mogelijk met een mooie intro.
Dat laatste is maar een detail, maar een waardevoller detail dan je op het eerste gezicht denkt; HET LEVERT DE EERSTE INDRUK! En… je kunt maar één keer een goede eerste indruk maken, dus hier is een kans om dat goed aan te pakken.

Hier onder vindt je een aantal intro’s, die probleemloos voor jouw bedrijf ingezet kunnen worden. Waar je nu ‘Wonderline’ leest in deze video’s, kan de naam van jouw bedrijf komen te staan.

Intro video 1= Kogel door een bol, bol gaat in gruzelementen en wordt weer heel. Kleur: groen.

Intro video 2= Houten kist kantelt en explodeert. De stukken vliegen weg en je logo blijft achter. Met bijbehorende geluiden.

Intro video 3= Witte kubus vouwt open en je logo wordt zichtbaar. Licht blauwe achtergrond. Daarna verdwijnt de kubus en het logo blijft achter. Zonder geluid.

Intro video 4= ‘De puzzel valt op zijn plaats’, staat er naast een driehoekig veelvlak. (Deze tekst kan aangepast worden) Achtergrond groen, de driehoeken bewegen en verdwijnen; je logo verschijnt.

Intro video 5= Water vloeit naar het midden, verdwijnt en je logo wordt zichtbaar. De kleur van het water is licht blauw en kan aangepast worden.

Wil je ook zo’n mooie intro voor je (bedrijfs) video? Geef hieronder aan welke je voorkeur heeft en welke kleuren je daarin wilt. Bij nr 4 kun je ook een korte tekst opgeven.

Onder de aanmelders worden 2 gratis intro video’s verloot, de andere inschrijvers krijgen deze voor een heel schappelijk prijsje aangeboden (onder de €20,-).

Het voordeel is dat je professioneel voor de dag komt en weinig tijd hoeft te steken in het (laten) maken van een intro.

Je kunt later je voorkeur opgeven welk van de intro’s je graag wilt ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *